Fiecare fraza are povestea ei


Ne aruncam nestiinta in folosinta, impreuna cu lipsa de vitejie care ne racaie orgoliul.

Fictiv avem tot ce ne trebuie in buzunare, suntem pacifisti in timp ce ne tradam iluziile cu sperantele invartindu-ne intr-un cerc malitios. Suntem constienti de provocarile calde care ne surad in fata intr-un mod mistic si creativ, dar nu facem nimic sa ajungem in centrul lor, desi am putea infasca o bucata din Universul care comploteaza odata cu noi.

Preferam sa scapam curajul din maini, in momentul in care ne ridicam murdari de demnitate, dar asta nu ne opreste sa  ne zbatem cu increderea si nepasarea zilei de maine.

Suntem mai mult decat o jumatate de invingatori care strigam in timp ce altii canta lin in groapa lasitatii. Azi nu-mi pasa cum zambesti tu, acel tu, care niciodata nu calci peste pragul din fata ta, ne-am saturat sa-ti privim frica si sa-ti ascultam teoria, pe mine ma dezgusti cand imi sufli-n ceafa, incet te apropi de un nimic fertil in mediul tau sadic.

Si uite asa te nimiceste gandul ca ai putea avea mai mult decat ti-ai propus, normal ca n-ai variante mai bune de acces in punctul pe care ti-l destrami cu atata spor, daca somezi in varful gandului tau negativ cu care debutezi in fiecare dimineata, gand care se stinge odata cu tigara ta inoportuna in miezul pozitivismului tau alert.

Degeaba iti spargi gandurile in mii de bucatele cu fumul experientelor tale tragice din care nu concepi decat mizeria uzuala daca nu iti speli si mainile dupa ce ti-ai atins cu buricele degetelor egoul sfaramat.

Incetati sa mai confundati vasul de toaleta cu o fantana fermecata, aruncati monedele in pamant, apa nu face decat sa va rugineasca dorintele iar  daca promisiunile se tin lant, noi putem intoarce toata situatia in favoarea noastra… 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: