Femeile, mai mult decat un aspect fizic


„[…] Nu m-am trezit peste noapte cu visul unei mini emisiuni pentru ca aseara as fi adormit langa o mini miniona infasurata intr- o mini fustita toata fastacita si ametita, mi-am propus sa conving lumea ca femeile nu sunt bune doar la aspectul fizic, ci si la psihic !

M-am impiedicat de o silueta care schimba privirile celor din jur precum un barbat dozele de bere, ce-i drept nu asta m-a facut sa o vad la un alt nivel. Daca la inceput doar frumusetea ei ma aseza pe scaun, pe parcurs inteligenta pe care si-a scos-o din poseta m-a facut sa nu-mi numar zilele pana la concediu. As fi ras pe sub mustati pentru ca siluetele nu-mi inspira decat plasticul rigid a lui Barbie.

Inca ii multumesc mamei pentru educatia pe care mi-a dat-o, m-a ajutat sa nu ma fac de ras si sa descopar ca Mall-ul este biblioteca ei universala, Gucci, amicul care nu o convinge sa iasa in oras, Prada, barbatul ideal care-i pica la picioare ascultand-o iar Coco Chanel, mama care o imbraca in eleganta si o face autentica.

N-am vrut sa ajung „prada” unui banc saptamanal spus de sahistii din parcuri dar iata ca am spart un mit pe care vreau sa-l fac public!

Femeile se descurca de minune in multe situatii dificile, sunt puternice, ambitioase, optimiste si pline de incredere.

Dar noi ne intrebam cum suporta stresul de peste zi fara sa se arunce in mijlocul strazii cu un biletel in frunte pe care sa scrie „Pick me, Pick me! „?

Subiectul este delicat daca este privit dintr-o nota discordanta, dar putem folosi butonul „Break” si sa ne gandim putin la ceea ce inseamna asta.

Nu va rezulta o prajitura dar nici o inghetata, nu avem intentia sa ne topim dupa un „search”, pentru ca toata actiunea va devenii plictisitoare, in schimb putem deschide televizorul, care mai este supranumit si locul de popularizare in masa si iata ca telespectatorii vor alerga cu floricele in brate la mica inventie.

Multi barbati nu au reusit sa-si cunoasca cu adevarat muzele cu care convietuiesc si au sansa sa le descopere printr-un „flash” al emisiunii.

Garantez ca ochii lor vor face de la primele secunde al impactului cu sunetul si imaginea, un “blink-blink” substantial, ba chiar vor avea nenumarate beculete deasupra capului ceea ce inseamna ca vom reusi sa devenim si ecologici pe scurta durata emisiunii.

Dansele inca fragede la minte vor avea un exemplu de urmat si multe cunostinte de acumulat, doamnele deja ajunse in pragul autenticitatii vor fi mangaiate  si alintate, iar Tarzan in sfarsit o va descoperii cu adevarat pe a lui Jane..[…]”

G.Ana Maria

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: