Pe Palier


„Cand am ajuns aici doctorul imi spunea ca o sa fie bine, am inchis ochii si i-am spus ca nu e vorba doar de o durere de stomac, m-a privit si mi-a zambit, atunci am inteles ca eram in locul potrivit.

Mi-am pus geanta pe pat si m-am asezat in dreptul geamului, priveam ninsoarea si ii simteam raceala inauntrul meu. La doua minute a inceput sa ploua, simteam fiecare picatura ca un acid pe pielea mea…odata cu ploaia ma sfaramam si eu, durerea incepuse sa se intensifice, m-am dus disperata dupa doctorul meu, l-am tras de halat si cu lacrimi in ochii i-am spus ca am nevoie de acel calmant pentru ca durerea e taioasa, m-a tratat cu aceeasi privire iar apoi mi-a spus ca nu a venit inca timpul. In mintea mea nu intelegeam nimic, ma intrebam de ce am ajuns acolo daca nu se poate face nimic?

La urmatoarea criza de durere am fugit catre el nervoasa, i-am aruncat-o pe toata in brate, era 5 dimineata iar eu ma trezeam iar cu ea..Nu intelegeam de ce nu vrea sa ma ajute, ii explicam de greutatea pe care o port si de durerea imensa care cateodata porneste si nu se mai opreste, de reactiile care nu-mi dau pace dar parca vorbeam doar cu mine, el ma asculta si imi zambea..

Intr-un final mi-am strans lucrurile si am decis sa plec, m-am uitat in oglinda scorojita de la camera oftand tot cu acelasi dor, in fata usii trecatorii parca se calcau in picioare, cand am vrut sa plec m-am gandit sa-l anunt pe cel pentru care venisem aici asa ca am pornit in cautarea lui, pe palier toate florile se uscaserau, nimic din ce era cand am ajuns eu, nu mai arata la fel, am inceput sa intreb in speranta ca il voi gasi sa-i spun ca a venit timpul sa plec dar asistenta de la camera de langa mine mi-a spus ca e ocupat. Avea si alti pacienti, atunci mi-am dat seama ca jumatate din mine ramasese acolo, m-am sters la ochii si m-am intors acasa..

In dimineata aceea m-am trezit iar la 5 cu durerea, n-am mai putut dormi, simteam ca arde si apoi ingheata, procesul parca imi mutila orice faramita de bunatate din mine, dar am inteles din acesta experienta ceva.. Am inteles ca lucrurile importante constau in deciziile pe care uneori le acceptam.. „

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: