Abstract


..si nu-i perfect, nici macar nu are zambetul acela minunat, nu e nici pe departe atat de frumos pentru ca e atat de antipatic incat te obliga sa faci gesturi necugetate. Devine atat de plictisitor cand vorbeste incat te face sa casti gura la goliciunea incaperii, pare atat de mincinos incat simti nevoia sa-l amesteci intr-un castron cu zahar pentru a-l indulci dar nici pe departe nu se potriveste cu mimica povestii tale.

E atat de imperfect incat iti vine sa o tai din calea sa pentru ca toate sunetele se rezuma la un singur subiect si te opresti! Da! Te opresti, respiri, apoi treptat iti spui in mintea ta „Ciudatenia ma scapa de efecte”. Actionand hilar te dezradacinezi in caldura!

Caldura?

Cum un aparat poate emana atata caldura si liniste? M-a prins! Ceva, undeva e complet.. Cum aroganta poate emana atata caldura?

Pare interesanta idiotenia miscarilor sale productive care iti ofera ceea ce tu astepti, schimbul de nevoi isi schimba tura.. O ultima tigara in noapte isi spune cuvantul arogantei sale, e vorba de un ultim interes.. Si laptele unde a disparut?

La un stop stupid intr-un colt de strada!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: