Din Spatele Cortinei


Ii impinge mainile in plina zi, privirea i se izbeste de pamant fara ca timpul sa-i mai permita sa scoata un cuvant..

Totul se petrece intr-un decor sinistru. Acum ceva timp era al lor. Povestea a luat sfarsit in momentul in care distanta i-a imbratisat. S-au oprit in mijlocul actiunii fara nicio explicatie, nimic nu a mai contat. Acum unul din ei incearca sa se vindece de acea poveste a “lor”. Isi perpelesc cuvintele intr-un bol cristalin de parca ar urma sa castige ceva. Da..

Unul va castiga „Fericirea” in timp ce altul se va alege cu „Suferinta”. Personajul principal inca nu si-a aflat rolul dar simte ca replica i-a fost scoasa din plan, isi foloseste mainile pentru a-si astupa urechile din cauza ceasului care-l grabeste. Separati de lumina vie a unei dimineti linistite, se indreapta spre decorul in care isi vor juca si ultimul as din maneca.

Zambetul fals se asterne negresit pe fata celor care ii privesc cu atata interes. Cei care stiu ce se intampla cu adevarat stau in spate, nu se arata..

Langa scaunele de fier sunt asezate cateva biletele, nimeni nu a avut interesul sa afle ce scrie in ele. Interesul si-a pierdut valoarea odata cu sufletul personajului coplesit de o emotie mascata. Lumina s-a stins, ei nu mai vad nimic, acum doar simt..

Cortina a invelit sala, cu o aura distinsa personajele isi multumesc din priviri, totul a decurs perfect. Doua maini s-au unit departe de scena moarta.

Acum piesa prinde viata cu adevarat..

Anunțuri
Etichetat , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: