Frig


M-au invatat sa nu spun ce simt pentru ca in vremurile in care traiesc nu voi reusi decat sa le inghit dupa ce le-am lansat cu toata dragostea din lume. M-au invatat sa fiu rece pentru ca fluctuatiile de temperatura ma vor dezorienta si nu voi reusi sa fiu constanta. Mi-au aratat ca suferinta nu e doar un vis si m-au speriat pana cand m-au lasat cu impresia ca peretii din jur sunt creati de mine si nu de ei. Mi-au spus ca aceasta educatie imi va face bine mai incolo, moment in care au pretins sa ma distrug odata cu ei intr-un absurd abis al inconstientei.
Vad cum oamenii decad in gratie,  vad cat de usor au ajuns sa confunda lacrimile fericirii cu cele ale durerii..

Si asa ajunge sa te cuprinda de maini imbratisandu-ti sufletul stingher, pe orice ramura deschisa, cu linistea sa ucigatoare iti dezmiarda intunericul din suflet. Privesti iar ceasul in speranta ca ai reusit sa  dizolvi zilele de cosmar.. E inca aici, langa tine, nu pleaca, singura cu care imparti totul, singura care te asculta si  te aude in linistea pe care o face fara prea mult efort.
Tacerea ei iti ingheata corpul, te face sa fugi departe si simti ca te pierzi, te pierzi de tot … Aluneci in gol fara sa lasi prea multe de inteles, te dor gesturile si oamenii pe care ii simteai aproape acum ceva timp, te doare frigul ce-l provoaca alungandu-te intr-un spatiu infinit.. si inca tremuri in umbra cuvintelor lor ..

Reclame
Etichetat , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: