Asteptarea


Asteptarea pare atat de ucigatoare uneori, mai ales cand e vorba de viata unui om pe care il iubesti sau in alte cazuri mai putin fericite..a doua persoane. Cateodata nici n-ai la cine sa strigi, sa urli, sa tipi sau sa strangi in brate de atata durere, e normal,  fiecare om are drumul lui in viata. Se spune ca trebuie sa fi puternic dar cum se face asta? Exista cumva un butonas in noi pe care il putem apasa? Avem oare o functie pe care o putem activa?

Azi ma intreb.. De ce nu apreciem viata la adevarata sa valoare? De ce nu realizam acest lucru desi avem exemple in jurul nostru care poate ca isi doresc sa mai faca atatea iar timpul lor se termina in urmatorul pas? Pentru ca asa suntem noi, niciodata nu apreciem ceea ce avem, niciodata nu ne bucuram de soare cand il primim si ne plangem constant, niciodata nu ne bucuram de ploaie si ne ascundem sub umbrele sau de un simplu cuvant frumos pe care il primim de la persoana iubita, vrem sa parem mai destepti, uitam sa ascultam, sa dam sanse, sa facem atatea lucruri..iar asta ne rapeste timpul pentru cele mai frumoase momente.

Loc pentru furie si lacrimi nu mai e..Le-am inlocuit cu putina speranta. Azi nu pot sa spun ca sunt mai vesela dar incerc sa ma obisnuiesc cu golurile pe care le simt din ce in ce mai mult in mine, cu timpul se vor umple, important este ca in aceste zile am invatat ca viata reprezinta cel mai frumos dar pe care il putem primim vreodata. Ca noi cei care suntem sanatosi putem face atatea lucruri minunate, lucruri la care altii tanjesc..si ce poate fi mai trist decat un om care vrea cu tot dinadinsul sa fie sanatos, sau sa se mai bucure de cateva ore aici, cu noi sau poate singuri?

Renunt sa-mi mai pun intrebari si sa mai caut raspunsuri, am obosit..dar promit sa zambesc oricare ar fi deznodamantul. Poate ca acesta este butonul care activeaza un om puternic.

Reclame
Etichetat , , , , ,

Un gând despre „Asteptarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: