Puzzle incomplet


Cu o vechime strategica, salasluieste intr-una din odaile casei sale un puzzle de toata splendoarea. Pe o panza subtire de bumbac isi extinde povestea in toate colturile, exprimand un secret frumos. Cu cat maresc pasii spre el, povestea prinde culoare desi realizez ca este incomplet.

Gurile rele spun ca una din piesele cele mai frumoase a fost furata, ba chiar smulsa, altii sustin cu tarie ca aceasta nu se potrivea continutului. Cateva persoane murmura adevarul in coltul gurii..

Trecatorii povestesc incordati despre personajele care s-au chinuit sa-l intregeasca, cum s-au straduit sa aseze o piesa contrafacuta si sa pacaleasca privelistea…dar fara succes. Multi dintre ei si-au reprimat sufletul, au evitat sa priveasca in fata si au negat faptul ca piesa cheie se afla langa..

Egoismul nu i-a dus prea departe, ajungand intr-un final sa renunte. Lasitatea s-a infasurat in jurul unui singur izvor urmand ca mai apoi inima lor sa cedeze.

O buna perioada de timp linistea a acoperit povestea, mai cu seama praful a palit fiecare piesa expresiva. Doritori si curajosi se spune ca exista de cand lumea, doar ca piesa inca se afla langa puzzle..

Doar pare departe insa ea este atat de aproape..

Reclame
Etichetat , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: